Referencer

SydKIP, Region Syddanmark

I SydKIP har vi samarbejdet med Gitte om JTI-profiler og hvordan de kan bruges til teamudvikling. Det har været et godt og lærerigt forløb, som har givet os et fælles sprog for, hvilke præferencer vi hver især har, og samtidig har det øget tolerancen for, at vi er forskellige og det der er naturligt for den ene ikke nødvendigvis er det for den anden.

Som leder af SydKIP har jeg haft et godt samarbejde med Gitte Karlsen og det er min oplevelse, at en af Gittes helt store styrker er hendes varme og umiddelbare stil kombineret med humor på velvalgte tidspunkter. Disse virkemidler skaber hurtigt et trygt rum, som inviterer til aktiv deltagelse fra alle, hvilket jeg anser som værende vigtigt for det udbytte, vi som afdeling ønskede os af processen.

Det er min oplevelse, at Gitte, selv om hun har en klar plan for processen, kan gribe det der opstår i rummet, give det plads og alligevel komme i mål med det aftalte program. Vi vil ikke tøve med at kontakte Gitte en anden gang.
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2023-01-30T12:15:37+01:00
I SydKIP har vi samarbejdet med Gitte om JTI-profiler og hvordan de kan bruges til teamudvikling. Det har været et godt og lærerigt forløb, som har givet os et fælles sprog for, hvilke præferencer vi hver især har, og samtidig har det øget tolerancen for, at vi er forskellige og det der er naturligt for den ene ikke nødvendigvis er det for den anden. Som leder af SydKIP har jeg haft et godt samarbejde med Gitte Karlsen og det er min oplevelse, at en af Gittes helt store styrker er hendes varme og umiddelbare stil kombineret med humor på velvalgte tidspunkter. Disse virkemidler skaber hurtigt et trygt rum, som inviterer til aktiv deltagelse fra alle, hvilket jeg anser som værende vigtigt for det udbytte, vi som afdeling ønskede os af processen. Det er min oplevelse, at Gitte, selv om hun har en klar plan for processen, kan gribe det der opstår i rummet, give det plads og alligevel komme i mål med det aftalte program. Vi vil ikke tøve med at kontakte Gitte en anden gang.

Lægerne i Langå

Vi har fået hjælp af Gitte ved vores sidste to rekrutteringer af henholdsvis en lægesekretær og en sygeplejerske.

Dejligt at hun har haft styr på det hele! Vi har ikke skullet læse alle ansøgningerne!

Gitte lavede nogle interessante stillingsopslag, som vi aldrig selv kunne have lavet. Vi holdt statusmøder to gange i prøveperioden. Tiden går, så det var dejligt, at der var en der holdt fast i processen, og at vi fik møderne holdt. Vores sygeplejerske, som vi har ansat sidst, har givet udtryk for, at det var dejligt for hende at vide, at hun kunne kontakte Gitte i prøveperioden, hvis hun fik behov for det.

Vi ville helt sikkert gøre det igen.

Rikke Brassøe Hardam og Solveig Bülow
praktiserende læger
Lægerne i Langå
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-11-03T14:13:31+01:00
Vi har fået hjælp af Gitte ved vores sidste to rekrutteringer af henholdsvis en lægesekretær og en sygeplejerske. Dejligt at hun har haft styr på det hele! Vi har ikke skullet læse alle ansøgningerne! Gitte lavede nogle interessante stillingsopslag, som vi aldrig selv kunne have lavet. Vi holdt statusmøder to gange i prøveperioden. Tiden går, så det var dejligt, at der var en der holdt fast i processen, og at vi fik møderne holdt. Vores sygeplejerske, som vi har ansat sidst, har givet udtryk for, at det var dejligt for hende at vide, at hun kunne kontakte Gitte i prøveperioden, hvis hun fik behov for det. Vi ville helt sikkert gøre det igen. Rikke Brassøe Hardam og Solveig Bülow praktiserende læger Lægerne i Langå

Lægerne Bispebroen

At vi i vores praksis over årene har haft flere forløb med Gitte Karlsen har haft stor betydning for mig - både i mit praksis-liv og personligt.

Vi har ikke haft de store konflikter i vores praksis, og det skyldes i høj grad, at den viden, som vi har fået om hinanden ved at arbejde med vores forskellige typer, har haft en forebyggende effekt på konflikter. Vi har fået en opmærksomhed på vores indbyrdes forskelle, og den viden bruger vi aktivt i dagligdagen. En opgave, hvor de små præcise detaljer er af afgørende vigtighed, ligger bare bedst (og glider lettest) hos vores detaljeorienterede sekretær - men det er ikke hende der skal spørges, hvis en opgave synes uløselig, og der virkelig skal tænkes ud af boksen. Men sammen kan vi det hele ...

Helle Ibsen
praktiserende læge
Lægerne Bispebroen
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-11-03T15:00:07+01:00
At vi i vores praksis over årene har haft flere forløb med Gitte Karlsen har haft stor betydning for mig - både i mit praksis-liv og personligt. Vi har ikke haft de store konflikter i vores praksis, og det skyldes i høj grad, at den viden, som vi har fået om hinanden ved at arbejde med vores forskellige typer, har haft en forebyggende effekt på konflikter. Vi har fået en opmærksomhed på vores indbyrdes forskelle, og den viden bruger vi aktivt i dagligdagen. En opgave, hvor de små præcise detaljer er af afgørende vigtighed, ligger bare bedst (og glider lettest) hos vores detaljeorienterede sekretær - men det er ikke hende der skal spørges, hvis en opgave synes uløselig, og der virkelig skal tænkes ud af boksen. Men sammen kan vi det hele ... Helle Ibsen praktiserende læge Lægerne Bispebroen

Region Syddanmark

Jeg tager bestemt fat i dig, hvis jeg en anden gang har brug for hjælp til at arbejde med teamsamarbejde - det har været rigtig godt!

Judith Olsen
Chefkonsulent, Teamleder
Kvalitet og forskning
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-09-02T21:56:17+02:00
Jeg tager bestemt fat i dig, hvis jeg en anden gang har brug for hjælp til at arbejde med teamsamarbejde - det har været rigtig godt! Judith Olsen Chefkonsulent, Teamleder Kvalitet og forskning

Rødding Lægehus

Det har været et udbytterigt samarbejde, både med individuel coaching i forbindelse med ledelsesarbejdet og som gruppe, at få inddraget typologiens betydning for gruppedynamikken. Et værktøj vi vil bruge i videreudviklingen af teamsamarbejdet.

Lone Øgaard Oksen
Praksismanager
Rødding Lægehus
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-03-25T21:39:07+01:00
Det har været et udbytterigt samarbejde, både med individuel coaching i forbindelse med ledelsesarbejdet og som gruppe, at få inddraget typologiens betydning for gruppedynamikken. Et værktøj vi vil bruge i videreudviklingen af teamsamarbejdet. Lone Øgaard Oksen Praksismanager Rødding Lægehus

Familielægerne i Kerteminde

Vi har brugt Gitte som konsulent på vores årlige praksisinternat, hvilket var meget givende for os.

Arbejdet med typologi og teamkompasset var en rigtig god øjenåbner for, hvorfor nogle processer i praksis er sværere end andre.

Gitte har gennem sit arbejde med ledelse i praksis en god forståelse for hverdagen i almen praksis og er er virkelig dygtig til at tilrettelægge og facilitere en dialog.

Beslutningen om at arbejde med typeprofiler for både læger og personale er noget af det bedste, vi har gjort i vores praksis.

Vi kan varmt anbefale andre at bruge Gitte som konsulent i den proces.

Dorte Jarbøl
praktiserende læge
Familielægerne i Kerteminde
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-03-25T21:39:07+01:00
Vi har brugt Gitte som konsulent på vores årlige praksisinternat, hvilket var meget givende for os. Arbejdet med typologi og teamkompasset var en rigtig god øjenåbner for, hvorfor nogle processer i praksis er sværere end andre. Gitte har gennem sit arbejde med ledelse i praksis en god forståelse for hverdagen i almen praksis og er er virkelig dygtig til at tilrettelægge og facilitere en dialog. Beslutningen om at arbejde med typeprofiler for både læger og personale er noget af det bedste, vi har gjort i vores praksis. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Gitte som konsulent i den proces. Dorte Jarbøl praktiserende læge Familielægerne i Kerteminde

Regionshospitalet Horsens

Vi har ad flere omgange fået hjælp fra Gitte Karlsen til at arbejde struktureret med vores team-profiler.

Arbejdet med team profilerne har hjulpet os til at blive skarpere på at få sat de rigtige hold ift forskellige opgaver.

Opmærksomheden på profilerne er også et redskab for den enkelte medarbejder til at søge sparring hos kolleger, der kan bidrage med vinkler, man ikke selv nødvendigvis får øje på.

Helle Lindkvist
Chef for Kvalitet- og SundhedsIT
Regionshospitalet Horsens
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-03-25T21:39:07+01:00
Vi har ad flere omgange fået hjælp fra Gitte Karlsen til at arbejde struktureret med vores team-profiler. Arbejdet med team profilerne har hjulpet os til at blive skarpere på at få sat de rigtige hold ift forskellige opgaver. Opmærksomheden på profilerne er også et redskab for den enkelte medarbejder til at søge sparring hos kolleger, der kan bidrage med vinkler, man ikke selv nødvendigvis får øje på. Helle Lindkvist Chef for Kvalitet- og SundhedsIT Regionshospitalet Horsens

Lægerne Havborgvej

Vi har kunnet bruge typologien direkte i vores hverdag ved både at strukturere beslutningsprocesser og mødestruktur, samt synliggøre tiltag og beslutninger, så det passer modtagerne. Men det har også været givtigt i dag-til-dag arbejdsopgaver, hvor vi arbejder tæt sammen og kan tilrettelægge arbejdet, så vi bruger vores ressourcer og styrker bedst muligt.

Vi har været rigtig glade for vores forløb.

Signe Krøijer
praktiserende læge
Lægerne Havborgvej
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-03-25T21:39:07+01:00
Vi har kunnet bruge typologien direkte i vores hverdag ved både at strukturere beslutningsprocesser og mødestruktur, samt synliggøre tiltag og beslutninger, så det passer modtagerne. Men det har også været givtigt i dag-til-dag arbejdsopgaver, hvor vi arbejder tæt sammen og kan tilrettelægge arbejdet, så vi bruger vores ressourcer og styrker bedst muligt. Vi har været rigtig glade for vores forløb. Signe Krøijer praktiserende læge Lægerne Havborgvej

Læge Inger Westh Nielsen

Rekruttering af lægesekretær

Jeg kunne passe mine patienter - Gitte sørgede for hele rekrutteringsforløbet - jeg er meget glad!

Det har været en stor fordel, at Gitte har styret hele forløbet. Gitte var interviewer ved samtalerne - det gav os andre tid og mulighed til at observere og reflektere. Alle i klinikken har været inddraget - det har været rigtig rart, at man også som medarbejder har følt sig hørt.

Læge Inger Westh Nielsen
Solopraksis i Svendborg
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-03-25T21:39:07+01:00
Rekruttering af lægesekretær Jeg kunne passe mine patienter - Gitte sørgede for hele rekrutteringsforløbet - jeg er meget glad! Det har været en stor fordel, at Gitte har styret hele forløbet. Gitte var interviewer ved samtalerne - det gav os andre tid og mulighed til at observere og reflektere. Alle i klinikken har været inddraget - det har været rigtig rart, at man også som medarbejder har følt sig hørt. Læge Inger Westh Nielsen Solopraksis i Svendborg

Andre kunder

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________               

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen
2022-11-03T15:09:37+01:00
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________                _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
0
0
gittekarlsen.dk, Gitte Karlsen